Log in

Login op de website

Gebruikersnaam *
Paswoord *
Onthoud mij

Er wordt veel aandacht besteed aan speelplaatswerking op onze school.

We vinden het belangrijk dat elk kind even zichzelf kan laten gaan op de speelplaats. We willen dat de kinderen goed en fijn kunnen spelen.

 

 

 

Er is een groot speelaanbod:

Op de kleuterschool hebben we heel wat speeltoestellen, een grote zandbak, veerwippen en een zalige klimmuur. In ons speelhuis kunnen we fietsjes en banden vinden waarmee we ons uren kunnen amuseren. 

In de lagere school zijn er heel wat speelvelden: voetbalvelden, basketvelden, trefbalveld, ballenkorfzone is er de schorsbak met de speeltoestellen. Verder is er de gruusplek waar de kinderen in een groene speeltuin op ontdekking kunnen gaan, waar ze kunnen chillen en gillen als ze de bergen afrollen, bollen en glijden. Er is een hindernissenparcours waar men zijn eigen grenzen kan verleggen en een zandbak waarin we gewoon met superveel kunnen graven en spelen.

 

Voor ieders wat wils?

Vergeet dan zeker de stripbib niet voor degene die houden van een lekkere rustige pauze met een heerlijke strip... na het halen van een frisse neus natuurlijk.

 

Voor eens iets anders:

-> onze speelmaatjes, dit zijn de oudste leerlingen die dit willen doen, bereiden spelletjes voor en begeleiden deze op de speelplaats.

-> onze knuffelmaatjes, ook leerlingen die dit zelf kiezen van bepaalde klassen - met beurtrolsysteem, gaan spelen bij de kleuters

-> onze speelkoffers: zowel in de kleuterschool als in de lagere school zijn er speelkoffers met uitdagend speelgoed om eens iets anders te doen. Zo is er de circuskoffer, bouwkoffer, teambuildingskoffer, gezelschapskoffer, ... . 

-> ons volleybalnet wordt soms ook geplaatst