Inloggen

Login op de website

Gebruikersnaam *
Paswoord *
Onthoud mij

naar bijenkorf

Kleuterschool

Lagere school

naar schoolprojecten

naar kalender

naar oudercomite 1

Leerlingenraad
We kijken terug op een maand die hoe langer hoe gekker werd ;).
De leerlingenraad werkte rond dikketruiendag en MOS. Met zijn allen hebben we de thermostatische kranen dicht gedraaid. We bespaarden elektriciteit en verbruikten zo weinig mogelijk energie, tenzij onze eigen energie. Ondanks de winterperiode kwamen velen milieuvriendelijk naar school. We zorgen voor het milieu en merkten op dat dit ook goed is voor de portemonnee. Onze leerlingenraad maakte er een ludieke
en gezellige dag van met dekentjes, pantoffels en vele knuffels.
De leerlingenraad wilde meer doen rond Carnaval. Daarom kwamen we de laatste week elke dag verkleed volgens een thema naar school. Een gekke boel, maar de kinderen vonden het wel cool.
In maart vergadert onze leerlingenraad over samen spelen op onze speelplaats. We gaan nadenken hoe we het fijn kunnen maken voor iedereen. Tijdens de week rond pesten hebben alle leerlingen al nagedacht hoe
we hier rond kunnen werken. De leerlingenraad zal dit verder uitwerken.

Oudercomité
Ons oudercomité organiseert naar jarenlange traditie in maart een taart- en pizzaslag. De opbrengst gaat naar onze speelplaatsen. We hebben heel wat dromen om vooral onze speelplaats van de kleuterschool aan te passen. In de lagere school zijn er nog vragen naar nieuwe ballen en extra materiaal voor onze speelkoffers en de zandbak. Wil je op 18/3 graag smullen van taarten, worstenbroodjes, pizza, lasagna of spaghetti, breng dan zeker tijdig je bestelling met het gepast geld in een gesloten envelop binnen bij de juf.
Dit voor 8 maart!

Leestip
Voorspel samen het verhaal
Stop na de eerste bladzijde, in het midden van het boek of op de voorlaatste pagina! Laat je kind de rest voorspellen. Kinderen krijgen meer interesse in het verhaal, worden nieuwsgierig en ontwikkelen fantasie.

Nieuw telefoonnummer
Onze school heeft een nieuw telefoonnummer. Wij zijn vanaf heden niet meer bereikbaar per fax. Maar u kan ons steeds mailen op één van onderstaande mailadressen. Indien u een afwezigheid wil doorgeven dan kan dit ook per sms op onderstaand gsmnummer of mailadres. U kan ook steeds iets inspreken op het antwoordapparaat. Wij proberen zo snel mogelijk terug contact op te nemen.
Het algemene telefoonnummer is vanaf nu 014/74 42 70.
Sms-berichten voor meldingen: 0498/86 58 53
Mailadres: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Dank bij voorbaat!

Soep
Tijdens de wintermaanden is er soep op school. Deze periode zit er ook al weer op. Wij willen langs deze weg al de vele helpende handen bij het bedelen van de soep en het afwassen heel hard bedanken!!! MERCI

Agenda

Geen evenementen