Inloggen

Login op de website

Gebruikersnaam *
Paswoord *
Onthoud mij

Kleuterschool

Lagere school

naar schoolprojecten

naar kalender

naar nieuwsbrief

naar oudercomite 1

Beste ouders,

 

vanaf heden wordt er in onze gemeentescholen gewerkt met inschrijvingsperioden en maximumcapaciteit per geboortejaar of leerjaar om de kwaliteit van ons onderwijs te bewaken.

 

Van 19/2/2018 tot en met 4/3/2018 is de voorrangsperiode: dan kunnen broers en zussen en kinderen van het personeel ingeschreven worden. Let op alle kinderen geboren in 2016 moeten nu reeds ingeschreven worden.

 

Meer info over de inschrijvingsformaliteiten en het aantal beschikbare plaatsen vindt u hier:

https://www.balen.be/product/1041/als-je-je-kind-wil-inschrijven-in-een-gemeentelijke-school

Inschrijven kan op schooldagen tussen 9u en 12u. Steeds aanmelden aan de hoofdingang, dit in Haverstraat 6, de ingang aan onze fietsenstalling.

 Kan je zelf niet komen maar wil je wel graag je kind inschrijven? Dan mag je steeds de volmacht aan een andere persoon geven. 
De persoon die de volmacht krijgt, zorgt ervoor dat hij of zij een document bij zich heeft waarin de ouders uitdrukkelijk te kennen geven dat zij aan die persoon de bevoegdheid geven om hun kind in te schrijven in onze school. In de volmacht staat de volledige identificatie van de ouders, van het kind en van de persoon die volmacht krijgt. Ook de vermelding van onze school dient in deze volmacht opgenomen te zijn. De gevolmachtigde persoon brengt ook een kopie mee van de identiteitskaarten van de ouders en de kids-ID.

 

Agenda

Geen evenementen